Information om ICA Hemförsäkring

ICA Hemförsäkring erbjuder ett brett utbud av försäkringsskydd för en rad olika boendeformer, inklusive bostadsrätt, hyresrätt, husförsäkring, fritidshus och studenthem. Denna försäkring är skräddarsydd för att ge kunderna trygghet i vardagen genom ett heltäckande skydd för deras hem och personliga ägodelar.

Grundläggande skydd

Grundskyddet i ICA Hemförsäkring är omfattande och erbjuder en grundläggande säkerhet för kundens bostad och lösöre. Det inkluderar skydd mot skador och stöld, samt täcker en rad olika personliga risker.

Lösöre och egendomsskydd

Detta skydd omfattar en ersättning upp till 1 000 000 kr eller högre för skador eller förlust av personliga tillhörigheter. Detta garanterar att kunden kan känna sig trygg i vetskapen om att deras värdefulla egendom är skyddad.

Tilläggsskydd och Pluspaket

Förutom grundskyddet erbjuder ICA Hemförsäkring olika tilläggsskydd och pluspaket för att ge en ännu högre nivå av trygghet och säkerhet.

Hem Plus och Rese Plus

Hem Plus utökar skyddet för kundens ägodelar och minskar självrisken vid vissa skadehändelser. Rese Plus erbjuder utökade förmåner inom reseskyddet, inklusive avbeställningsskydd och ersättning vid förseningar.

Rabatter och Bonusar

Kunder med ICA-kort kan dra nytta av unika rabatter och bonusar. Dessa erbjudanden kan innebära lägre premiekostnader, vilket gör försäkringen ännu mer kostnadseffektiv.

ICA Försäkring logga

Populär

Populär försäkring

ICA hemförsäkring

  • Ersättning för förstörd mat upp till 5 000 kr om kyl/frys går sönder.

  • Hela 60 dagars reseskydd ingår.

  • Bonus på hela försäkringskostnaden för dig med ICA-kort.

4.5/5

Ersättningsnivåer

Lösöre: Upp till 1 000 000 kr

Rättsskydd: Upp till 400 000 kr

Övrigt

Grundsjälvrisk: 1500 kr
Reseskydd: 60 dagar
Bostadsrättstillägg: Ja
Andra tillägg: Hem Plus, Rese Plus
Val:
Allriskförsäkring (Drulle): Ingår
Bindningstid: 12 månader

Om bolaget

ICA Försäkring erbjuder en bra hemförsäkring, prisvärd och generöst utformade villkor.


Du som har något av ICAs kort får bonus på dina försäkringar på samma sätt som när du köper mat i en ICA-butik.

Fördelar och skydd

Reseskydd

Reseskyddet är en av de mest framträdande fördelarna med ICA Hemförsäkring. Det täcker resor upp till 60 dagar och erbjuder omfattande skydd för en rad olika händelser som kan inträffa under resan.

Utökade Reseskyddsförmåner

Med Rese Plus får kunden ytterligare förmåner, som avbeställningsskydd och ersättning vid förseningar, vilket ger en extra trygghet under resan.

Juridiskt och Personligt Skydd

ICA Hemförsäkring inkluderar också rättsskydd, ansvarsskydd och överfallsskydd, vilket ger kunderna juridisk och personlig säkerhet i en rad olika situationer.

Ansvarsskydd

Med upp till 5 000 000 kr i ansvarsskydd är kunden skyddad mot potentiella rättsliga krav som kan uppstå ur olika situationer i dagliga livet.

Kris- och Stödtjänster

Försäkringen erbjuder stöd i krissituationer, som psykologhjälp och hjälp vid ID-stöld, vilket ger en ovärderlig trygghet i svåra tider.

Mobbning och Omställningsskydd

Skyddet sträcker sig till att inkludera hjälp i händelse av mobbning och erbjuder omställningsstöd i situationer som kränkningar eller våld i hemmet.

Självrisk och Prispåverkande Faktorer

Grundsjälvrisken för ICA Hemförsäkring är 1 500 kronor, men vissa skydd kommer utan självrisk. Kunden har möjlighet att påverka sin premiekostnad genom att välja olika självrisknivåer eller genom att installera säkerhetsåtgärder i sitt hem.

Självriskalternativ

Med möjligheten att välja högre självrisk, kan kunden minska sin månadskostnad, vilket ger flexibilitet i att anpassa försäkringen efter personliga ekonomiska förhållanden.

Betalningsalternativ

ICA Hemförsäkring erbjuder flexibla betalningsalternativ, inklusive autogiro och pappersfaktura, vilket ger kunderna bekvämligheten att välja det betalningssätt som passar dem bäst.

ICA Hemförsäkring är en omfattande och flexibel försäkringslösning som ger ett brett skydd för både hem och person. Med dess olika skyddsnivåer och tilläggspaket, samt möjligheten att anpassa försäkringen efter individuella behov, är det ett utmärkt val för alla som söker en trygg och pålitlig försäkringspartner.

Innehållet uppdaterat av:

Tomaz Lavén
Informationsansvarig för HemförsäkringHyresrätt.se

Tomaz har en gedigen erfarenhet och ett stort intresse för försäkringar. Han har sedan 2014 varit ansvarig för innehållet på HemförsäkringHyresrätt.se.

Tomaz har sedan tidigare en universitetsexamen inom webbutveckling och ekonomi och ser till att innehållet på HemförsäkringHyresrätt.se. är korrekt och uppdaterat.


Om oss

Adress: Hemförsäkringhyresrätt.se, Klostergatan 23, 703 61 Örebro.

· Om oss · Kontakt · Blogg


Copyright © 2024 Hemförsäkringhyresrätt.se är en oberoende försäkringsguide som ger ett objektivt, kunnigt perspektiv på försäkringsmarknaden. Sajten drivs av Lavén IT AB (Org.nr: 556752-6701). De försäkringsbolag vi skriver om här kan nyligen ha ändrat priser och villkor och Hemförsäkringhyresrätt.se kan ej ställas till ansvar för felaktiga uppgifter.