Moderna Försäkringar hemförsäkring

Moderna Försäkringar är ett populärt försäkringsbolag som erbjuder olika typer av försäkringar både själva och i samarbete med olika samarbetspartners, som t.ex. ICA-Banken och Hyresrättsföreningen. Denna artikel kommer dock att berätta lite mer om en av deras mest populära försäkringar, nämligen den hemförsäkring som de erbjuder i egen regi.

Varför är då deras hemförsäkring så populär?
För det första är denna försäkring mycket förmånlig rent prismässigt, men trots detta ger den ersättning för mycket, vilket alltså innebär att man får ett mycket bra försäkringsskydd om man har tecknat en hemförsäkring hos dem.

Vidare kan både de som bor i hyresrätter och bostadsrätter teckna en Moderna Försäkringar hemförsäkring, dock är den inte så lämplig för den som bor i villa.

>> Besök Moderna Försäkringars hemsida och räkna ut ditt pris

Moderna Försäkringar har även en mycket bra och smidig tjänst på sin hemsida, som gör att man kan beräkna den premie som man får betala för försäkringen på bara några sekunder. Så om du är det minsta intresserad av en Moderna Försäkringar hemförsäkring, rekommenderar vi verkligen att du går in där och ser vad en försäkring skulle kosta dig!

Några intressanta saker som ingår i en Moderna Försäkringar hemförsäkring
I hemförsäkringen har du ett bra grundskydd, samt även reseskydd under 60 dagar, överfallsskydd samt avbeställningsskydd vid behov. Även egendom som man äger men tar med sig utanför hemmet av olika anledningar omfattas.
Utöver den vanliga hemförsäkringen kan man även teckna olika tilläggsförsäkringar för att komplettera den om man vill det, t.ex. en drulleförsäkring.

Moderna Försäkringar

Tänk dock på
Innan du tecknar en Moderna Försäkringar hemförsäkring bör du dock alltid läsa igenom villkoren för hemförsäkringen i sin helhet, eftersom vissa saker i försäkringsvillkoren kan ändras då och då. Du bör därför gå in på Moderna Försäkringars hemsida för att ta del av villkoren och även beräkna premien innan du tecknar något.